title image

Over dit project

Krinkels realiseert op dit moment haar nieuwe kantoor in Breda, Krinkels is gespecialiseerd in beheer, onderhoud en realisatie van openbare ruimte.

In opdracht van Kempenaars Beton in Roosendaal monteert MADEMA Steigerwerken B.V. de ondersteuningsconstructie, deze bestaat uit TOPEC, GASS en CupLock ontworpen en geleverd door Hünnebeck B.V..

Door het toepassen van meerdere systemen is een optimale oplossing gerealiseerd, de TOPEC wordt toegepast onder de dekken waar geen CUR eisen aan gesteld zijn, hierdoor kan er in no-time een groot bekistingsoppervlak gerealiseerd worden welke zich vertaald in een voordeel in prijs en bouwsnelheid.

Aan de buitenzijde is een strakke afwerking vereist, hiervoor is gekozen om het GASS systeem toe te passen, hierop liggen aluminium onderslagen, H20 dragers als kinderbint, een vuilwerk plaat met hierover heen een robot gesneden schoonwerkplaat om een strak platen patroon te kunnen maken.

In de binnenring is gekozen voor CupLock door het grote aanbod in modulematen is het mogelijk deze in een radius te bouwen, de opbouw van de bekisting is idem als bij GASS

 

MADEMA daar kunt ú op bouwen