title image

Betonondersteuning

Veel betonondersteuningen – zowel breedplaatondersteuningen in woningbouwprojecten als ondersteuningsconstructies voor een nieuwe weg als de Rotterdamsebaan of de nieuwe spoortunnel CrommeLijn – mocht MADEMA Steigerwerken B.V. in samenwerking met diverse opdrachtgevers de afgelopen jaren realiseren. Van klein tot zéér groot, van eenvoudig tot zéér complex.

Kunnen omvangrijke projecten aan

We bouwen deze ondersteuningsconstructies voor alle soorten vloeren. Hoofdzakelijk voor:

  • woningbouw
  • infrastructuurprojecten

Dankzij ons gekwalificeerde personeel (uitsluitend gecertificeerde monteurs en timmerlieden) en een personeelsbezetting van ruim 50 mensen, kunnen we omvangrijke projecten aan. Om de aannemersbedrijven in Nederland en België te ontzorgen, want ondersteuningen vormen immers een kritisch onderdeel van bouwprojecten.

Specifieke kennis van ondersteuningsconstructies

Ondersteuningsconstructies vereisen specifieke kennis, want het betreft niet alleen materiaalkennis en kennis van de richtlijnen, maar ook van ruwbouw, stortcycles en dergelijke. Onze werknemers beschikken allemaal over deze kennis. Verder is bij al onze projecten altijd één van onze eigen uitvoerders de projectbegeleider. Daarnaast kijkt bij al onze projecten een kwaliteitscoördinator nauwgezet mee. Hiermee willen we betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen.Met deze mix van ingrediënten hoeven onze opdrachtgevers zich geen zorgen te maken over:

  • de veiligheid van het bouwproject
  • de snelheid van hun bouwproject

Opdrachtgevers

Ter indicatie, voor onder meer de volgende organisaties mocht MADEMA Steigerwerken B.V. de betonondersteuningen bouwen:

Vrijblijvende offerte?

Meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?
Neem hiervoor contact met ons op.