title image

Over ons

Vanaf 2000 is MADEMA Steigerwerken B.V. uit Middelharnis binnen de Nederlandse en Belgische bouwbranche een erkende specialist in steigerbouw, betonondersteuningen en betonbekistingen.

40-50 medewerkers

Dankzij onze jarenlange ervaring met het monteren en demonteren van tijdelijke hulpconstructies en de kennis van alle beschikbare systemen, zijn onze 40-50 medewerkers in staat om uw bouwonderneming te voorzien van advies op maat. Steeds vaker merken we dat de kennis over ondersteuningssystemen bij de aannemers verdwijnt, hiervoor biedt MADEMA Steigerwerken B.V. u met plezier de oplossing.

Maximale resultaten

Door effectief en efficiënt te werken lukt het ons om maximale resultaten te halen bij bouwprojecten qua:

  • veiligheid
  • planning
  • financieel resultaat

Monteren alle steigersystemen

MADEMA Steigerwerken B.V. monteert alle beschikbare systemen die in de markt verkrijgbaar zijn. Door onze zorgvuldig onderhouden contacten met de diverse leveranciers, kunnen wij tegelijkertijd de verbindende schakel tussen u en de juiste leverancier vormen.

Eigen uitvoerder als projectbegeleider

Verder springt in het oog, dat bij al onze steiger- en ondersteuningsprojecten altijd één van onze eigen uitvoerders de projectbegeleider is. Ook kijkt bij al onze projecten een kwaliteitscoördinator nauwgezet mee. Hiermee willen we betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen. Naast het meedenken tijdens het voortraject en de professionele uitstraling van onze hulpconstructies, spreekt dit bedrijven aan, want vrijwel altijd werken we voor terugkerende opdrachtgevers.

Opdrachtgevers

Ter indicatie, voor de volgende bedrijven mochten we meerdere malen de tijdelijke hulpconstructies monteren en demonteren:

Meer informatie?

Als MADEMA Steigerwerken B.V. vormen we een betrouwbare partner. Weliswaar zijn we niet altijd de goedkoopste, maar we staan dan ook voor veiligheid en kwaliteit. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.